Om Os

Om Just Bloom

Just Bloom er en webshop, der tilbyder det bedste ved Koreansk hudpleje, med fokus på anti-aging produkter.

Vores udvalgte produkter er afprøvede og baseret på personlige erfaringer. Vores mål er, at fokusere på kvalitet og effektivitet af produkterne, for at give dig en sund glødende hud. Dette sker ved at genopbygge elasticiten i huden og hjælpe dig med at skabe en effektiv hudplejerutine.

Alle vores koreanske hudplejeprodukter importeres direkte fra officielle mærker fra Sydkorea eller autoriserede distributører i EU.

Hvorfor Korea?

Sydkorea er kendt for deres innovative og skånsomme hudplejeprodukter, som indeholder unikke naturlige ingredienser.

Det fundamentale ved koreanske hudplejerutiner, er at påføre de forskellige produkter lag på lag. Derfor har de fleste produkter en let konsistens, der resulterer i fugtgivende hud. Det bedste ved koreanske hudplejeprodukter, er kvaliteten og at det er til at betale. What’s not to like!

Hi, I’m Rebecca

Siden barnsben har jeg altid haft meget tør og sensitiv hud, så derfor har jeg altid brugt meget tid og energi, på at finde ud af hvordan jeg kunne forbedre min hud. Det var først da min vens mor introducerede mig til hendes skønhedssalon, og forklarede vigtigheden ved at holde huden ren og fugtgivet, og at det er muligt at opnå en sund og fin hud. Dette har været min mantra lige siden. Efter at være flyttet til Danmark fra Hong Kong for over 20 år siden, lever jeg stadig efter disse principper, hvilket har været vigtigt i Danmarks tørre vinterklima.

I 2012 var jeg for føste gang i Seoul. Her opdagede jeg en ny verden af hudplejeprodukter, som alle var fyldt med naturlige ingredienser. Jeg har siden fundet ud af, at brugen af naturlige ingredienser ligger dybt forankret i kulturen, hvilket også er et grundprincip for en smuk hud.

Siden da, har jeg primært brugt koreanske hudplejeprodukter, og det har været min ”holy grail” til at opretholde fugt og glød i huden. Jeg giver altid tips til venner, og hjælper dem med at udvælge rutiner der vil gavne dem. Nu via Just Bloom, vil jeg gerne dele min erfaring med jer, så I også kan få gavn af det.

Love Your Skin & Live Your Life In Full Bloom