Koreansk Hudplejerutine

 

Vi vil hjælpe dig med at skabe din morgen og aften hudplejerutine, ved at bruge vores udvalgte anti-aging produkter, der tilfører næring og genopretter hudens fugtbalance, samt minimere tegn på rynker.

Der er et hav af produkter derude og den berømte 10-trins rutine, kan være overvældende for mange. Vi har simplificeret processen til en effektiv 5-trins proces om morgenen og om aftenen. Du skal blot starte med produktet fra trin 1 og arbejde dig gennem hudplejerutinen således at du slutter med trin 5. Alle vores produkter kan også bruges alene.

 

Morgenrutine - Start your day looking fresh and dewy

Trin 1 - Rensning

Det første trin om morgenen er at rense dit ansigt, for at fjerne skidt og snavs, eller andre urenheder der er fremkommet i løbet af natten.

Brug TOAS Miracle Laser Cleansing Gel med koldt/lunkent vand for at rense huden.

Køb Cleansing Gel

Trin 2 - Toner

Toner hydrerer og re-balancerer din huds PH-balance. Ved at fjerne den sidste snavns fra huden og samtidig fugte huden, vil det efterfølgende produkt i højere grad trænge ind i huden med fugt og pleje. Det bedste resultat opnås hvis du påfører 2-3 tynde lag, dette maksimere absorberingen.

Brug TOAS Miracle Laser Toner til at “tone” og nære huden. Vigtigst af alt, så forbereder en toner din hud på næste trin i hudplejerutinen.

Køb Toner

Trin 3 - Essens/Serum/Ampul

Dette trin er vigtigt i rutinen, da det indeholder aktive ingredienser der hjælper med fornyelsen af dine hudceller. Her hjælpes der med at reducere og forebygge tegn på rynker, pigmentfejl, dehydreret hud eller når din hud bare har brug for ekstra hjælp

Brug EGF Concentrate Ampule for at stramme huden, give intensiv fugt og skabe en naturlig fugtighedbarriere

Køb EGF Concentrate Ampule

Trin 4 - Fugtighedscreme

Påfør fugtighedscreme for at holde din hud fugtig med ingredienser, der genopbygger hudens naturlige barriere og indkapsler de produkter du lige har tilført.

Brug TOAS Rejuvenation Cream med Hyaluronsyre og EGF, der blidt nære huden for at lindre dehydrering og reparere ødelagt hud.
Køb Rejuvenation Cream

Brug TOAS Dark K Cream som øjencreme, for at lysne kedelig hud.
Køb Dark K Cream

Trin 5 - Solcreme

Påførelse af solcreme bør ikke springes over, det anses for at være et afgørende trin i K-beauty. Lige meget hvad vejrudsigten siger, er solcreme det bedste forsvar mod hudens ældning. Den beskytter huden mod pigmentfejl og tegn på rynker. Påføres hver dag for at få en sund og ensartet hud, der er beskyttet mod solens skadelige stråler.

Brug TOAS Miracle Sun Protection Cream, der hjælper med at beskytte huden mod sollys.

Køb Sun Protection Cream

Aftenrutine - End your day with Repair, Rejuvenate and Renew

Trin 1 - Rensning

Efter en lang dag med makeup eller solcreme, er det vigtigt at rense dit ansigt grundigt ved forsigtigt at fjerne snavs og makeup. Dette efterlader huden fugtet og fornyet.

Brug TOAS Miracle Laser cleansing gel, som er perfekt til at fjerne makeup og urenheder fra dagen. Rens 2 gange for at være sikker på at få fjernet alle urenheder..

Køb Cleansing Gel

Trin 2 - Eksfoliering

Eksfoliering er vigtig, for at opnå en blød og glødende hud. Dette sker ved at fjerne døde hudceller og rense porerne for urenheder, som forbedre absorberingen. Dette trin gøres 1-3 gange om ugen.

Brug TOAS Miracle Aqua peeling gel beriget med kamillebladeekstrakt og kaviarekstrakt for at minimerer tilstopning af porerne.

Køb Peeling Gel

Trin 3 - Toner

Ligesom i morgenrutinen er dette trin vigtigt, for at forberede din hud til næste trin i hudplejerutinen.

Brug TOAS Miracle Laser skin toner for at gøre din hud næringsfyldt og fugtgivet.

Køb Toner

Trin 4 - Essens/Serum/Ampul/Maske

Dette trin er afgørende i rutinen, da det indeholder aktive ingredienser, der trænger dybt ind i huden. Derudover går dette trin aktivt ind og forebygger/ reducerer tegn på rynker eller pigmentfejl, dehydreret hud. Brug en sheet maske 2-3 gange om ugen, for at forkæle din hud og give den det boost, den har brug for efter en lang dag.

Brug EGF Concentrate Ampule for at stramme huden, give intensiv fugt og skabe en naturlig fugtighedbarriere.
Køb EGF Concentrate Ampule

Eller brug Laser Mask for at blødgøre og fugtgive din hud. Placer den på din ansigt i 15-20 minutter for at maksimere fordelene ved det fugtgivende.
Køb Laser Mask

Trin 5 -Fugtighedscreme

Hvorfor er fugtighedscreme et ”must”? Den tilføre ikke kun et ekstra lag af hydrering til din hud, den indkapsler også alle de øvrige trin du lige har gennemgået.

Brug Noblesse Whitening Cream for at få en jævn og ensartet hudtone.
Køb Whitening Cream

Eller brug TOAS Rejuvenation Cream der indeholder Hyaluronsyre og EGF der, blidt nære huden ved at tilføre nødvendig fugt og pleje.
Køb Rejuvenation Cream

Brug også TOAS Dark K Cream som øjencreme, for at lysne tegn på mørke rander samt at minimere fremkomsten af fine linjer.
Køb Dark K Cream